Tuesday , December 6 2022

Noua afacere a Printului Harry de cand s-a mutat in Los Angeles

Prințul Harry nu a stat deloc degeaba de când s-a mutat în Los Angeles cu Meghan Markle și fiul lor, Archie. Ducele de Sussex tocmai a semnat actele unei noi afaceri de care se va ocupa personal.

Harry a pus bazele unei companii care analizează cât de ecologice sunt anumite zboruri, Travalyst. Iar în momentul în care a semnat actele, acesta a făcut-o fără a se folosi de titlurile sale regale, Alteța Sa Regală sau Mountbatten-Windsor. În schimb, el s-a semnat Prințul Henry Charles Albert David, Duce de Sussex, notează The Mirror.

Harry și Meghan s-au mutat initial în Vancouver, Canada, însă imediat după răspândirea coronavirusului, aceștia s-au mutat în Los Angeles, California, unde se află în prezent.

Travalyst, noua companie a Prințului Harry, dorește să ofere utilizatorilor un sistem care să le explice cât de dăunătoare sunt pentru mediul înconjurător zborurile pe care doresc să le ia. Potrivit unor documente oficiale, Harry este listat ca „o persoană individuală cu un control considerabil în firmă”, scrie unica.ro.

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …