Saturday , December 3 2022

Nicoleta Luciu va fi nasa de cununie a cuplului Bianca Dragusanu-Victor Slav

luciu-dragusanu

Nicoleta Luciu si Bianca Dragusanu au legat o prietenie stransa in perioada in care au fost colege la show-ul “Dansez pentru tine”.
Dupa aceasta experienta, cele doua se pare ca vor merge de “mana” si in fata altarului pentru ca Bianca i-a cerut Nicoletei sa o naseasca. “Acum doua saptamani m-a rugat sa fiu nasa ei. Eu am discutat mult cu ea atunci la “Dansez” si am legat o prietenie. Mi-a zis sa ii nasesc un copil si de atunci asa a ramas. M-a contactat pe WhatsUp, nu a avut curaj sa vorbeasca in fata. Zsolt a acceptat din prima, fara nicio emotie”, a povestit Nicoleta Luciu.
Bianca a explicat si ea de ce a facut aceasta alegere si de ce considera ca este una mai mult decat perfecta.  “Am stat si m-am gandit atent ce persoane am in jurul meu, care ma iubesc si cu care sa ma aseman. La Nicoleta mi-a zburat imediat gandul, dupa prietenii mei de la Deva. Ea e o persoana foarte sincera, modest si e la fel ca si mine. Ma caracterizeaza atitudinea ei. Are o aura pozitiva. Nu mi-a fost teama ca o sa ma respinga. Cred ca era o sansa mica sa o faca.”, a spus Bianca la WOWbiz.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …