Tuesday , September 27 2022

Nicoleta Luciu pune toti banii pe care-i castiga la loc sigur, separat de sotul ei

nicoleta luciu-zsolt csergo

Nicoleta Luciu a avut o copilarie grea, iar in adolescenta a trebuit sa faca sacrificii mari pentru a pune un ban deoparte! Asa ca, acum, cand este vedeta si are lumea la picioare, nu este risipitoare, ci incearca sa se protejeze pentru zile negre!
Astfel, apropiati de-ai brunetei sustin ca ea isi pune banii castigati din concerte si aparitii televizate in conturi separate! “Desi este apropiata de sotul ei si are incredere in el, Nicoleta prefera sa fie independenta! Tot ce a luat de la “Dansez pentru tine”, din spectacole, prezente  pe la diferite show-uri, dar si banii din reclame, ea si i-a pus in locuri sigure! Nu vrea sa ramana fara bani la batranete, in plus, are si patru odrasle de crescut”, a spus pentru WOWbiz.ro o prietena de-a brunetei!
Nicoleta si Zsolt se iubesc, insa fiecare are conturi separatePe de alta parte, Luciu a fost sceptica intotdeauna cand a fost vorba de sumele pe care le-a castigat! Chiar si inainte de a se marita cu Csergo, ea a pus ban pe ban si a investit totul cu cap! “Apartamentul pe care il are Nicoleta este luat suta la suta din banii ei! Avea 200.000 de euro si pe toti i-a bagat in casa! A preferat sa faca o investitie de viitor si sa nu cheltuiasca inutil! In plus, ea a mai bagat niste “banuti” in cateva proprietati, asa ca isi are batranetea asigurata”, a zis aceeasi sursa.

Vezi si

Băncile din Danemarca împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor scăzute din biro­uri

Băncile daneze împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor mai scăzute din …