Wednesday , June 7 2023

Nicoleta Luciu planuieste sa se mute in SUA. Vezi ce planuri are

nicoleta-luciu

Nicoleta Luciu îşi plănuieşte nu de ieri, de azi să cucerească America. A tot încercat marea cu degetul încă dinainte de a rămâne însărcinată cu primul copil, iar cel care i-a dat atunci o mână de ajutor a fost chiar Zsolt Csergo.
“Acum mai bine de şase ani, soţul Nicoletei mergea cu CV-ul ei pe la diverşi impresari de la Hollywood. Ea îşi dorea foarte tare să ajungă actriţă în State, iar el a făcut tot posibilul să o ajute. Dar după ce a rămas însărcinată cu Zsolt jr, a abandonat acest plan”, a dezvăluit pentru Libertatea o prietenă apropiată de-a Nicoletei.
Deşi în ţară îi merge bine, bruneta nu a renunţat la visul american, care, se pare, se va împlini, dar pe plan muzical. Asta pentru că, de curând, Nicoleta a pus mâna pe o mină de aur.
Ea a încheiat un contract de colaborare cu Marcko, un compozitor tânăr, care are legături solide cu lumea muzicală din America. De altfel, el face parte din “gaşca” unor vedete de la noi, precum Inna, care au reuşit să se impună peste hotare.
Se pare că el e cel care o va ajuta pe Nicoleta Luciu să pătrundă pe piaţa muzicală din America. “Voi face mai multe piese în engleză pentru Nicoleta, iar dintre acestea voi alege una singură pe care o voi duce în SUA, în februarie, unde mă voi întâlni cu unii dintre producătorii muzicali ai lui Sean Paul şi Florida. Vă asigur că va fi o piesă care o să rupă gura târgului!”, a declarat Marcko.
Dacă va da lovitura, sexy-mămica Nicoleta Luciu e decisă să se mute cu căţel, cu purcel în SUA, după cum susţine una dintre prietenele ei: “Nico spunea că, dacă va reuşi să semneze un contract în America, se va muta acolo cu copiii şi cu bonele lor. Iar dacă Zsolt nu va putea să facă acelaşi pas, atunci vor avea o singură soluţie: ca el să facă naveta Miercurea Ciuc – Statele Unite. Atât de decisă e să reuşească în America! E atât de îndârjită, încât n-ai cum să crezi că nu va reuşi!”.
Conform aceleiaşi surse, Luciu a mai trimis la Hollywood şi anul trecut un CV şi un colaj cu imagini din filmele în care a jucat, dar şi de pe podiumurile de modă pe care ea a urcat ca model. Însă, până acum, nu a primit nici o ofertă concretă.

Vezi si

Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor, invitat la Viscri la recepția oferită de Regele Charles. „Soția mea vrea să devină vecină cu Regele”

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, invitat, marţi, la recepţia oferită la Viscri de Regele …