Saturday , December 3 2022

Nicoleta Luciu: "Mi-e poftă de mici şi mănânc slănină si pâine cu cartofi"

Nicoleta Luciu este însărcinată în patru luni şi urmează să nască trei copii, toţi bebeluşii dezvoltându-se normal până acum. Actriţie i-a fost teamă să le spună celor apropiaţi că are o asemenea sarcină, iar când i-a mărturisit iubitului ei Zsolt, acesta a crezut că glumeşte.
Mai mult de atât, ca orice gravidă, Nicoleta are tot felul de pofte, dar cel mai mult îşi doreşte să mănânce mici, iar Zsolt îi aduce de la Miercurea Ciuc slănină şi pâine de casă cu cartofi, care îi plac foarte mult.  Zsolt Csergo a mărturisit că nu s-a aşteptat la această veste şi că iniţial a crezut că este o glumă. “N-am crezut când mi-a spus Nicoleta, pentru că eram şi cu Iuliana şi cu iubitul ei şi am crezut că e o glumă”, a povestit Zsolt.
“Dacă o să am patru copii, aş vrea să am şi o fată. 90% o să facă hochei, dar şi dacă o să fie fată o să facă ceva sport. Pe Zsolt o să-l punem pe gheaţă când va împlini trei ani. O să cumpărăm un cărucior special pentru tripleţi din America şi o să cumpăr şi un microbuz pentru când vom pleca în vacanţă”, a glumit Zsolt Csergo.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …