Nicoleta Luciu are o oferta tare de la Chisinau: sa prezinte „Dansez pentru tine” in R. Moldova

reportersite
30 ianuarie 2013, 11:17

Nicoleta Luciu a impresionat pe toata lumea la “Dansez pentru tine” prin vointa pe care a avut-o si puterea ei de a-l duce in finala pe Atilla Hainer, partenerul sau din concurs. Din acest motiv, producatorii show-ului cu acelasi nume din Republica Moldova au solicitat-o sa participe si la ei, de data aceasta in postura de prezentatoare.

Nicoleta Luciu se afla in tratative avansate cu producatorii emisiunii “Dansez pentru tine” din Republica Moldova pentru a prezenta, impreuna cu o vedeta locala, editia din acest sezon. Astfel, pe adresa divei au venit cateva propuneri concrete, inclusiv financiare, care par de nerefuzat.

Apropiatii brunetei sustin ca producatorii moldoveni au inaintat oferta in urma cu doua saptamani si acum asteapta decizia Nicoletei de a fi in show-ul lor. “Au placut-o atat de mult cand au vazut-o la PROTV, incat au vrut-o si ei imediat! Nu este vorba despre dans, ei o doresc ca vedeta a show-ului, prezentatoarea care sa taie rasuflarea spectatorilor numai cand o vad! O considera cea mai frumoasa si cea mai sexy romanca care a participat la “Dansez pentru tine””, a spus o prietena de-a vedetei pentru Wowbiz.

Dincolo de dorinta de a o avea in show, sefii proiectului din Republica Moldova au pus la bataie si o suma serioasa de bani. “Nicoleta nu se va duce pe gratis acolo si nici pe bani putini. E normal, e o vedeta de calibru si trebuie sa-si respecte blazonul! Asa ca ea va incasa vreo 3.000 de euro, plus transport si cazare pentru doua persoane”, ne-a mai declarat prietena Nicoletei Luciu!

Deocamdata, Nicoleta nu a semnat nimic oficial, insa surse din apropierea ei sustin ca bruneta este tentata sa dea curs ofertei, si nu pentru bani, ci mai mult pentru imagine! Luciu vrea sa se promoveze ca artista si in afara granitelor tarii, iar contractul acesta ii vine ca o manusa!