Sunday , December 4 2022

Nicoleta Luciu a aflat sexul tripletilor ei

foto: libertatea.ro
Premoniţia actriţei că ar avea trei băieţi nu s-a adeverit, doctorii anunţând-o în urma examenului la ecograf că va fi mămica a doi băieţi şi a unei fetiţe.
“Suntem amândoi foarte entuziasmaţi şi fericiţi că o să avem doi băieţi şi o minune de fetiţă în familie. Eram foarte curioşi să aflăm sexul micuţilor şi mă bucur că am putut să-i vedem cum se mişcă în burtică. Unul dintre ei părea că ne salută, celălalt dădea din picioruşe, iar fetiţa stătea cu mânuţa pe lângă cap asemenea unei dive, de parcă se ferea de reflectoare”, a povestit Nicoleta Luciu.
Aceasta spre bucuria iubitului ei, Zsolt, care a şi declarat înaintea examenului că îşi doreşte foarte mult o fetiţă. El a recunoscut că cea mică va fi cea mai răsfăţată dintre toţi copii, pentru că o aşteaptă cu atâta nerăbdare şi şi-a dorit-o atât de mult.
“Sunt foarte fericit! Am vrut neapărat să am şi o fată între trei băieţi. Ea va fi cu siguranţă cea mai răsfăţată. Mă bucur enorm pentru toţi trei şi îmi doresc ca ei şi Nicoleta să fie sănătoşi”, spune Zsolt Csergo.
Nicoleta Luciu şi-a dorit dintotdeauna să fie înconjurată de copii, mai ales că i-a plăcut atmosfera din cadrul unei familii numeroase. “Din momentul în care prietena mea, Luminiţa, a născut tripleţi, mi-am dorit şi eu foarte tare să am o sarcină triplă. Acum putem să ne gândim serios la numele copiilor. Avem deja numele pentru fetiţă, Kim, şi pentru unul dintre băieţei, Kevin. Ne mai rămâne să ne decidem asupra încă unui nume de băiat, pentru care aşteptăm încă propuneri. Tot ce ne dorim acum este ca sarcina să evolueze bine şi ca micuţii să fie sănătoşi”, spune Nicoleta Luciu.
Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zolt Jr., în septembrie 2008. Vedeta postului Acasă are o relaţie de mai mulţi ani cu iubitul ei, Zsolt Csergo.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …