Saturday , December 3 2022

Nicole Kidman sufera de depresie si se gandeste la sinucidere

nicole-kidman

Nicole Kidman trece printr-o perioadă dificilă din cauza lipsei proiectelor pe plan profesional. Nici la capitolul viaţă personală vedeta nu stă prea bine, aceasta fiind în pragul divorţului.
Nicole Kidman, în vârstă de 46 de ani, suferă foarte tare din cauza faptului că regizorii nu o mai caută, la fel cum se întâmpla în perioada ei de început la Hollywood. Mai mult, moartea celei mai bune prietene, L’Wren Scott, iubita lui Mick Jagger, şi faptul că are probleme în căsnicie nu o ajută deloc pe actriţă să treacă peste această criză.
Presa de peste Ocean, care citează surse din anturajul vedetei, scrie că Nicole este tot mai deprimată şi că se gândeşte din ce în ce mai des să-şi ia zilele.
“Nicole a ajuns la capătul puterilor. Nu doar cariera ei e vraişte, ci şi viaţa sentimentală. Mariajul de şapte ani cu Keith Urban mai are un pic şi îşi da obştescul sfârşit. În vreme ce cariera ei este în pericol, Keith petrece câteva zile pe săptămâna în Statele Unite, unde paritcipă ca jurat la American Idol. Deşi se întoarce cât de repede poate, acasă, în Australia, nu o face pe Nicole să se simtă mai bine. Are senzaţia că e o mamă singură. În ultima vreme, lucrurile s-au înrăutăţit atât de tare că Nicole a început să se gândeascî la sinucidere”, a declarat sursa.
libertatea.ro

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …