Monday , March 4 2024

Nicole Kidman: M-am rugat la Dumnezeu să mi-l dea pe Keith Urban

Actriţa Nicole Kidman a declarat într-un interviu pe care i l-a luat Jennifer Aniston, pentru revista Harper’s Bazaar, că s-a rugat la Dumnezeu să fie cu un bărbat precum actualul ei soţ, cântăreţul de country Keith Urban, relatează huffingtonpost.com.
“Îmi amintesc că m-am gândit: «O Doamne, dacă mi-ai da un astfel de bărbat, promit că aş fi complet devotată pentru tot restul vieţii mele»”, i-a mărturisit Nicole Kidman actriţei Jennifer Aniston. “Chiar aşa. Îmi amintesc că m-am rugat, după ce l-am întâlnit (pe Keith Urban, nr.), să fiu cu cineva, dacă nu cu el, cu cineva ca el”, a adăugat Kidman.
Din fericire pentru Nicole Kidman, Keith Urban a avut aceleaşi sentimente faţă de ea, iar dragostea lor a fost atât de profundă, încât actriţa l-a ajutat pe Urban să treacă prin procesul de dezintoxicare chiar după ce s-au căsătorit. În schimb, cântăreţul a salvat-o de viaţa de la Hollywood.
“Pentru asta am muncit în toată cariera mea, să nu fiu nevoită să locuiesc la Los Angeles”, a mai mărturisit Nicole Kidman. “Aşa că am avut noroc cu Keith care locuia în Tennessee. M-a adus în locul acela numit Leipers Fork, în apropiere de Nashville, foarte prosper şi rural. Nu mi-a venit să cred”, a spus actriţa.
Şi astfel, cu puţin ajutor, visurile ei s-au împlinit. “Ştii cum visezi când eşti mică, eu aşa sunt. Visam că o să întâlnesc un tip, apoi mă vedeam căsătorită şi cu copii într-o oră (de la întâlnire n.r.). (Râde) Dar aşa s-a întâmplat”, a mărturisit Nicole Kidman în interviul pe care i l-a luat Jennifer Aniston.
Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie 2006. Cuplul are o fetiţă, Sunday Rose, născută pe 7 iulie 2008.
Actriţa în vârstă de 43 de ani a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise din 1990, acesta cerând divorţul în 2001. Cuplul Nicole Kidman – Tom Cruise a adoptat doi copii: Connor şi Isabella.
Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul “Pe viaţă şi pe moarte”, în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul “Portretul unei doamne” (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum “Pacificatorul” (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum “Ce vrăji au mai făcut fetele” (1998), alături de Sandra Bullock. În 1999, Kidman a jucat în “Cu ochii larg închişi”, în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul “Moulin Rouge!”, care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul “Orele” (2002).

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …