Friday , March 1 2024

Nicole Kidman a vorbit despre probleme sale de fertilitate

Nicole Kidman, care în decembrie 2010 a devenit mama unei fetiţe născute de o mamă surogat, a vorbit despre problemele sale de fertilitate, recunoscând că a suferit foarte mult când a aflat că nu mai poate avea copii, informează contactmusic.com.
În ianuarie, actriţa Nicole Kidman şi soţul ei, muzicianul Keith Urban, au anunţat că au devenit părinţii unei fetiţe, Faith Margaret, născute de o mamă surogat în decembrie 2010.
Kidman susţine că şi-a dorit cu disperare să mai aibă un copil, după naşterea fiicei sale, Sunday Rose, în 2008, şi a fost forţată să apeleze la o mamă surogat pentru a îşi întregi familia.
“Oricine şi-a mai dorit un copil sau a vrut un copil cunoaşte dezamăgirea, durerea şi pierderea pe care le suporţi când te lupţi cu infertilitatea. Fertilitatea este un lucru mare şi nu este ceva de care să mă feresc să vorbesc. Voiam să mai avem un copil. A apărut această oportunitate, iar eu nu puteam rămâne însărcinată”, a declarat actriţa în timpul emisiunii TV australiene “60 Minutes”.
Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie 2006. Actriţa în vârstă de 43 de ani a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise din 1990, acesta cerând divorţul în 2001. Cuplul Nicole Kidman – Tom Cruise a adoptat doi copii: Connor şi Isabella.
Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul “Pe viaţă şi pe moarte”, în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul “Portretul unei doamne” (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum “Pacificatorul” (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum “Ce vrăji mai fac fetele” (1998), alături de Sandra Bullock. În 1999, Kidman a jucat în “Cu ochii larg închişi”, în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul “Moulin Rouge!”, care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul “Orele” (2002).

Vezi si

Leonardo DiCaprio și preferințele lui neobișnuite din dormitor. Model de 22 de ani: „Prea ciudat și bătrân”

Hieke Konings, un model în vârstă de 22 de ani, a făcut declarații șocante despre …