Saturday , July 20 2024

Nicolas Cage va juca într-o superproductie produsa la Bollywood

Nicolas Cage
Actorul american Nicolas Cage va juca într-un film cu gangsteri care va fi produs la Bollywood, în regia lui Vidhu Vinod Chopra, informeaz\ presa indian\, citat\ de express.co.uk.
Starul american va juca în “Broken Horses”, regizat de Vidhu Vinod Chopra, un remake al filmului “Parinda”, realizat de acela[i cineast în 1989, informeaz\ publica]ia Hidustan Times.
“Vidhu se afl\ la Los Angeles, unde lucreaz\ la «Broken Horses». Nicolas Cage a confirmat, în urm\ cu dou\ zile, c\ va juca într-unul din rolurile principale”, a declarat o surs\.
Nicolas Cage nu va trebui s\ înve]e nicio limb\ str\in\ [i nici s\ c\l\toreasc\ pentru acest rol, deoarece Vidhu Vinod Chopra a m\rturisit recent c\ urm\torul s\u proiect cinematografic va fi filmat în Statele Unite ale Americii [i va fi turnat în limba englez\.
“În septembrie, voi începe film\rile pentru «Broken Horses», în Statele Unite. Va fi un film turnat în limba englez\, care se va adresa unei audien]e interna]ionale. Am f\cut filme în dialectul hindi, dar acum voi face unul în englez\, iar apoi poate voi face din nou un film turnat în hindi”, a declarat regizorul indian.
Potrivit unor informa]ii recente, actorul american Nicolas Cage va filma continuarea filmului “Ghost Rider” în România. Filmul “Ghost Rider”, lansat în 2007, a avut încas\ri de 228,7 milioane de dolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru cea mai proast\ presta]ie actoriceasc\ a anului.
În cei peste 20 de ani de carier\, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se num\r\ “P\r\sind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, [i “Suflet s\lbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al lui Nicolas Cage, “Ucenicul vr\jitor/ The Sorcerer’s Apprentice”, a avut premiera în România pe 30 iulie.
Pe numele s\u real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul s\u unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …