Thursday , July 7 2022

Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina, asteapta in cateva saptamani venirea pe lume a primului lor copil

Nicolae al României şi soţia sa, Alina, sunt emotionati in asteptarea sosirii pe lume a primului lor copil.

Nepotul în vârstă de 35 de ani al regretatului Rege Mihai a postat, zilele trecute, o serie de fotografii cu el şi cu soţia sa, Alina de Roumanie (32 de ani), specificând că mai au de aşteptat câteva săptămâni până vor fi trei.

În aceste fotografii, Alina de Roumanie, îmbrăcată într-o rochie veselă, de vară, afişează o sarcină destul de dezvoltată, semn că, nu peste mult timp, îşi va ţine în braţe primul moştenitor, deşi termenul pentru venirea lui pe lume este luna noiembrie.

„Sunt bucuros să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai. Aşa să ne ajute Dumnezeu!“, a dat marea veste Nicolae al României pe 1 iunie, anul acesta.

Cei doi s-au casatorit acum doi ani, la Sinaia, pe 30 septembrie 2018, eveniment organizat cu mare pompă, nelipsind nici celebra caleaşcă regală.

okmagazine.ro

Vezi si

„Cel mai simpatic de la Hollywood”. Keanu Reeves răspunde cuminte unui puști care îl asaltează cu întrebări pe aeroport

Keanu Reeves își păstrează reputația de a fi „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. …

No comments

  1. de unde pina unde e si asta N al Romaniei ! Toti cetatenii suntem ai Romaniei , din ce traieste si asta ?