Thursday , June 13 2024

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe 7 iulie, la Romaero București. Cel mai mare festival din București, și unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, SAGA anunță prezența superstarului olandez Hardwell și a senzationalei cântărețe de origine albaneză Rita Ora (foto) în lineup-ul ediției din 2024, alături de starul american Nicky Minaj.

Hardwell, cunoscut pentru hiturile sale care au cucerit topurile muzicale și pentru show-urile live pline de energie, va aduce la SAGA cele mai recente producții și remixuri, garantând o experiență de neuitat. Rita Ora, cu vocea sa inconfundabilă și prezența scenică magnetică, va interpreta cele mai iubite melodii, precum și piese de pe noul său album.

“Suntem extrem de încântați să avem doi artiști de talie mondială pe scena noastră”, a declarat Allan Hardenberg, din partea organizatorului. “Prezența lui Hardwell și Rita Ora la SAGA Festival 2024 este încă o dovadă a faptului că SAGA a ajuns în topul festivalurilor din România, și echipa noastră lucrează neîncetat pentru a oferi publicului cele mai memorabile experiențe muzicale.”

Rita și Hardwell vin în completarea artiștilor mari deja anunțați – NICKI MINAJ, ARMIN VAAN BUUREN, TYLA, RAYE, JAMES HYPE, DEBORAH DE LUCA și mulți alții.

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la cea mai bună ediție SAGA, iar toate tipurile de bilete sunt disponibile pe https://www.sagafestival.com/.

Vezi si

„Una dintre marile minuni ale naturii”. A fost descoperită o autostradă a insectelor în Pirinei

Cercetătorii au descoperit o autostradă a insectelor în Pirinei, la granița dintre Franța și Spania. …