Tuesday , June 6 2023

“Nevasta disperată” Felicity Huffman merge la inchisoare dupa ce a platit ca fiica ei sa ajunga la facultate

Actrița Felicity Huffman, celebră pentru rolul său în serialul “Neveste disperate”, a fost condamnată la 14 zile în închisoare într-un caz de fraudă privind admiterea la mai multe universități de elită din SUA, relatează site-ul agenției CNN.

Huffman a primit de asemenea și o amendă în valoare de 30 de mii de dolari și 250 de ore în folosul comunității, a informat judecătoarea Indira Talwani.

“Știa că este un act de fraudă, și nu unul impulsiv. Faptul că a încercat să fie o mamă bună nu reprezintă o scuză”, a declarat judecătoarea. Actrita a fost acuzata ca a dat mita si a pacalit sistemul de admitere la faculati de elita pentru a creste sansele de admitere pentru fiicele ei.

În martie anul acesta, Felicity Huffman s-a numărat printre cele aproximativ 50 de vedete și șefi de mari companii anchetați în cazul de fraudă privind universităţile care a primit numele de “Operation Varsity Blues”. Procurorii americani au spus că schema de fraudare a fost pusă la punct în 2011, de o companie care pregătea elevii pentru admiterea la facultate, cu sediul în Newport Beach, California. Schema implica mită pentru preparatori fizici, teste măsluite și chiar fotografii modificate pe computer ale unor tineri candidați, realizate astfel încât aceștia să pară atleți de elită – una dintre condiții pentru admiterea la facultate.

Vezi si

Kevin Costner și Morgan Freeman filmează timp de 2 luni un serial în România

Doi dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, Kevin Costner și Morgan Freeman, se …