Tuesday , November 29 2022

Netflix scumpește abonamentele din februarie. Noile tarife 

Netflix, popularul serviciu de streaming, își va scumpi abonamentele, astfel că milioane de utilizatori din toată lumea vor plăti cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an.

Facturi mai mari vor primi utilizatorii Netflix, începând cu luna februarie, în timp ce noile valori ale abonamentelor au fost deja plătite de persoanele care s-au abonat în luna decembrie.

Potrivit cotidianului „The Sun,” abonamentul standard va crește de la 9,95 euro la 11.06 euro.
Cu acest abonament se poate vedea Netflix pe două dispozitive în același timp, cu rezoluție 1080p.

Va crește și abonamentul premium, care permite utilizarea a cinci dispozitive în format 4k (la producțiile care sunt disponibile) de la 13.27 euro la 15.48 euro, arată sursa citată.

Însă prețul va rămâne același la planul basic, care permite un singur dispozitiv, respectiv suma de 6,63 euro.

Potrivit reprezentanților Netflix citați în publicația „The Sun”, noile tarife vor fi operate din data de 4 ianuarie 2021, urmând ca valoarea să se vadă în facturile din luna februarie.

În prezent, în România, abonamentul Netflix Premium este de 11.99 euro, ceea ce înseamnă că măririle noilor tarife ar putea fi mai mici.

Abonații care nu sunt de acord să plătească noile tarife pot oricând anula abonamentul, chiar din aplicație. Oricum, potrivit legilor europene, Netflix este obligat să-și înștiințeze oficial abonații de majorarea tarifelor.

Sursa: Pro TV

Vezi si

Dua Lipa a primit cetățenia albaneză

Preşedintele Albaniei, Bajram Begaj, i-a acordat cetăţenia albaneză starului pop britanic Dua Lipa, relatează AP.Evenimentul …