Saturday , March 25 2023

Netflix lansează Fast Laughs, clipuri amuzante ca cele de pe TikTok

Netflix lansează o nouă secţiune, numită Fast Laughs, care foloseşte formatul popularizat de TikTok pentru a livra secvenţe comice alese din conţinutul disponibil pe platformă.

Platforma oferă un flux complet de clipuri amuzante din marele catalog de comedii, inclusiv filme (Murder Mystery), serii (Big Mouth), comedii de sit (The Crew) și stand-up de la comedieni precum Kevin Hart și Ali Wong.

Clipurile folosesc formatul portret şi ocupă întreg ecranul, iar navigarea se face pe verticală – exact ca la TikTok sau clona de TikTok, Instagram Reels. În dreptul fiecărui clip există o serie de butoane care îndeplinesc funcţii precum partajarea, adăugarea pe watchlist sau redarea filmului ori serialului de unde provine fragmentul respectiv.

Netflix determină, astfel, utilizatorul să petreacă mai mult timp în cadrul platformei – adică să continue să plătească abonamentul – ceea ce este, în final, adevăratul scop al unei platforme de streaming video. Contează mai puţin dacă abonatul se uită la un film întreg sau îşi petrece timpul urmărind clipuri amuzante în noua secţiune.

Fast Laughs se va regăsi pe bara din partea de jos a ecranului (în locul secţiunii de căutare) pe iOS şi “va fi disponibilă în anumite ţări”. O versiune pentru Android se află încă în teste, potrivit about.netflix.com.

Vezi si

O fostă angajată a Facebook a povestit cum a câștigat 190.000 de dolari pe an fără să facă nimic

O fostă angajată a Meta a povestit cum a reușit să câștige 190.000 de dolari …