Friday , December 9 2022

Neintelegeri intre baietii de la Voltaj. Se destrama trupa?

Solistul Călin Goia (37 de ani) s-a străduit întotdeauna să păstreze o imagine imaculată a trupei Voltaj. Iată, însă, că situaţia în interiorul formaţiei pare să fi scăpat de sub control. Între cei cinci membri ar exista discuţii în contradictoriu care l-ar fi determint pe clăparul Boby Stoica (36 de ani) să ia o decizie radicală: aceea de a părăsi Voltaj, după 13 ani de activitate.
Motivul exact care a dus la această ruptură, în urma căreia este posibilă chiar destrămarea trupei, după cum spun gurile rele, este ţinut în mare secret. Nici Călin Goia, nici Boby Stoica nu au vrut să divulge deocamdată care a fost mărul discordiei.
Călin a dat, însă, de înţeles că plecarea lui Boby nu ar implica desfiinţarea trupei, menţionând că în 2002 a fost înlocuit şi toboşarul, iar asta nu a afectat formaţia. Pe de altă parte, există persoane care susţin că această vehiculată destrămare este doar o strategie de marketing, băieţii urmând să lanseze în curând un nou single, iar acest scandal ar atrage atenţia asupra lor.
click.ro

Vezi si

Actrița Toni Collette divorțează, după ce soțul ei a fost surprins sărutând o altă femeie

Toni Collette („Little Miss Sunshine”, Knives Out”, „Nightmare Alley”) și muzicianul Dave Galafassi s-au despărțit …

One comment

  1. bacila argentina

    II ASOCIEZ TOT MAI MULT CU CEI DE LA PDL, DE ACEEA NU VREAU SA-I MAI VAD SAU SA-I AUD. CANTATI-I LUI BALAN!