Sunday , November 27 2022

Negoita voia sex cu "Scufita Rosie"

Trei fotomodele, martore în dosarul „prostituate de lux pentru politicieni”, fac declaraţii şocante despre milionarul Robert Negoiţă, dar şi despre alţi politicieni anchetaţi în această cauză. Una spune că deputatului îi plăcea să se costumeze în „lup” şi în „scufiţa roşie” când făcea sex.
Milionarul Robert Negoiţă, interpretul Adrian Enache, directorul TVR2, Răzvan Nicolescu şi deputatul Nicolae Bănicioiu sunt nume sonore care apar în dosarul „sex cu fotomodele”, cercetat de DIICOT.
Peste 80 de fotomodele au fost chemate în calitate de martore, iar trei dintre ele au acceptat să facă dezvăluiri pentru Click! O martoră, care doreşte să rămână anonimă, spune că Robert Negoiţă a încercat şi cu ea „o combinaţie”, dar ea nu a vrut. Fata spune că ştie că milionarului îi place să se costumeze în lup din „Scufiţa Roşie”, când face sex.
„Am lucrat la agenţia lui Tera ( Ion Valeriu Tălmăjan, proprietarul agenţiei de modelling Star Models, din Slobozia, n.r.) mai mulţi ani şi ne ducea la o mulţime de prezentări. Acum 3-4 ani, am venit în Bucureşti, la Hotel Rin. Stăteam mai multe fete în cameră, iar uşa nu era închisă. Eram pe pat când a intrat Robert Negoiţă, sponsor al evenimentului. Şi-a scos pantofii, s-a aşezat lângă mine pe pat şi a început să mă mângâie, a încercat să mă sărute. Am fost surprinsă şi tot ce am putut să fac a fost să-l întreb dacă nu cumva el are soţie şi copil. S-a supărat pe mine, mi-a zis că se vede că sunt de la ţară, pentru că mă comport ca «o ţărancă» şi a plecat supărat. După un timp, Tera ne-a spus că merităm o vacanţă şi că vom merge în Deltă să ne relaxăm. Am ajuns însă într-un hotel din Mamaia, un apartament cu două camere şi un living. Într-o cameră au mers mai multe fete, Robert Negoiţă şi alţi bărbaţi cu bani, iar în cealaltă cameră tot aşa, vreo 6-7. Când am înţeles că urmează partide de sex în grup, eu am rămas în living. De fapt, cele mai multe fotomodele mergeau des cu sponsorii sau cu membri ai juriilor pentru partide de sex. Toate ştiam acest lucru. Tera chiar mă îndemna: «Ramonico, lipeşte-te şi tu de unul cu bani, nu sta degeaba!»”, a declarat fotomodelul Ramona Plăişanu. (sursa: click.ro)

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …

One comment

  1. Lasa ca nici ele nu sunt “usa de biserica ” ,nu le baga nimeni cu forta acolo ……….macar au avut ocazia sa vada “lup in pielea goala”
    hehehe