Tuesday , February 27 2024

Natalie Portman, în conexiune telepatică cu Darren Aronofsky

Actriţa Natalie Portman a declarat că a dezvoltat o relaţie “aproape telepatică” cu regizorul Darren Aronofsky pe platoul de filmare a filmului “Black Swan, informează contactmusic.com.
Actriţa, în vârstă de 29 de ani, a declarat că munca alături de Darren Aronofsky a fost “fenomenală” pentru că amândoi au aceeaşi atitudine “militară” faţă de munca pe care o fac.
“Darren este un regizor foarte, foarte exigent. A fost cu adevărat minunat să îl privesc muncind. Pentru că noi eram singurii care erau la muncă în fiecare zi. (…) Am descoperit repede că avem o abordare militară a muncii noastre – suntem amândoi foarte concentraţi şi disciplinaţi şi alerţi. A fost o conexiune rapidă între noi. Aproape telepatică”, a declarat Porman.
Actriţa mai spune că filmul “Black Swan” poate fi şocant, dar precizează că numeroşi balerini i-au recunoscut autenticitatea.
“Am primit nişte reacţii minunate de la balerini, care verificau detaliile filmului. (…) E ficţiune. Oricum, cred că multe detalii pornesc din poveşti reale. Am citit autobiografiile multor dansatori din companiile de balet din New York City şi de acolo am luat multe idei. Sunt anumite lucruri pe care oamenii nu vor să le recunoască, dar multe dintre ele sunt adevărate”, a mai spus Natalie Portman.
Natalie Portman a fost recompensată pentru rolul din acest film cu premiul Globul de Aur, duminică seară.
Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din pelicula “Léon”, a lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum “Visând la Beverly Hills”, “Ispita/ Closer”, “Fantomele lui Goya” şi “V de la Vendetta”. Filmul “Black Swan”, un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, în care Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel, a deschis Festivalul de la Veneţia din 2010.
Darren Aronofsky este considerat în prezent una dintre figurile majore ale cinematografiei contemporane. El a câştigat premiul Leul de Aur la Veneţia în 2008, pentru filmul său “Luptătorul/ The Wrestler”. Pentru acelaşi film a primit premiul Independent Spirit, a fost laureat la Sundance, în timp ce Mickey Rourke, actorul care a jucat rolul principal, a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi a primit o nominalizare la Oscar.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …