Saturday , May 25 2024

Nastase, dupa ce a înjurat o jurnalista: Nu sunt mândru de ce am facut, nu trebuia sa reactionez asa

Ilie Nastase
Fostul tenismen Ilie N\stase a povestit pentru prima dat\ incidentul de acum o lun\ când a înjurat o jurnalist\ care îl filma pe str\zile din Timi[oara.
“E greu de digerat din ceea ce se întâmpl\ în jungla din România. Mi se pare ceva incredibil ceea ce se întâmpl\ aici. Mi-am dat seama c\ dac\ sunt normal dup\ regulile din Fran]a, m\ sim]eam umilit. Mi-a p\rut r\u ce am f\cut [i sunt sigur c\ nu ea e de vin\, ci cei care au trimis-o. Nu sunt mândru de ce am f\cut, nu trebuia s\ reac]ionez a[a, dar asta e, s-a întâmplat. Totul s-a întâmplat acum o lun\, de atunci am mai fost de dou\-trei ori în Timi[oara [i nu s-a mai întâmplat nimic. Domni[oara respectiv\ nu s-a recomandat [i nu în]eleg de ce eram obligat s\ r\spund unor întreb\ri puse pe strad\ de o persoan\ necunoscut\. Mi s-a întâmplat la Costine[ti ca dou\ domni[oare s\-mi fac\ o poz\ [i s\ m\ trezesc cu ea peste 2-3 zile într-un ziar de scandal. În România nu sunt reguli [i mi-e greu s\ m\ obi[nuiesc”, a declarat Ilie N\stase la B1 TV.
Fostul tenismen [i-a v\rsat nervii în centrul Timi[oarei pe o jurnalist\ care-l filma. A amenin]at-o [i înjurat-o în timp ce se plimba cu iubita sa, fosta vedet\ Playboy, Brigitte Sf\t.

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …