Thursday , June 1 2023

NASA confirmă că Tom Cruise se pregătește să facă un film în spațiu, printr-un parteneriat cu Space X

Actorul Tom Cruise și-a luat prin surprindere fanii cu o veste. Acesta se pregătește pentru o călătorie în spațiu pentru noul său proiect cinematografic în parteneriat cu NASA.

Jim Bridenstine, administratorul de la NASA, a confirmat printr-o postare pe Twitter vestea că Tom Cruise va filma la bordul Stației Spațiale Internaționale. „NASA este încântată să lucreze alături de @TomCruise la un film la bordul Stației Spațiale!”, a fost mesajul scris de acesta marți seară.

Anunțul confirmă nenumăratele zvonuri care au apărut legate de parteneriatul dintre Tom Cruise și SpaceX, compania privată de călătorii spațiale a miliardarul Elon Musk. „Avem nevoie de știri care să inspire o nouă generație de îngineri și oameni de stiință pentru a îndeplini planurile ambițioase ale administrației NASA”, a continuat Kim Bridenstine pe Twitter.

Nu s-au publicat încă detalii suplimentare, cu excepția faptului că niciun studio de filme nu va lucra la acest proiect, conform publicației Deadline. De asemenea, filmul nu va face parte din franciza „Mission Impossible,” mai cu seamă că filmările acestuia au fost suspendate în urma pandemiei de coronavirus.

Vezi si

Avertisment al experților în tehnologie: Inteligența artificială ar putea provoca dispariția omenirii

Mai mulți experți, inclusiv șefii OpenAI și Google Deepmind, au lansat o declarație publică prin …