Monday , January 30 2023

Nadia Comaneci isi cumpara apartament de lux in Mamaia

nadia

Nadia Comaneci isi va achizitiona un apartament de lux in centrul statiunii Mamaia.
In cea mai buna zona a statiunii Mamaia, cunoscutul om de afaceri Viorel Paunescu a ridicat in urma cu cativa ani cel mai exclusivist complex de apartamente de lux din Romania. Aflat exact pe malul marii, complexul “Caelia” a atras imediat atentia oamenilor cu bani, care nu au stat pe ganduri si si-au achizitionat un apartament de vacanta.
Din lumea sportului, Dumitru Dragomir, Ilie Nastase sau Ciprian Marica sunt doar cateva dintre numele care si-au cumparat o casa de vacanta acolo. WOWbiz.ro a aflat ca urmatoarea pe lista viitorilor proprietari va fi chiar Nadia Comaneci.
“Nadia vrea sa-si cumpere o astfel de proprietate, fiind atrasa atat de frumusetea locatiei, dar si de faptul ca ar urma sa fie vecina cu bunul ei prieten, Ilie Nastase”, a declarat sursa WOWbiz.ro. De precizat este faptul ca pretul unui astfel de apartament de lux incepe de la 400.000 de euro. La capitolul imobiliar, trebuie spus ca Nadia este proprietara unui apartament in centrul Bucurestiului, aflat intr-un imobil construit de fratele ei.

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …