Wednesday , February 28 2024

Muzicianul Tom Petty a murit, anunta familia

tom petty

Muzicianul Tom Petty, cunoscut ca lider la formatiei Tom Petty and the Heartbreakers, in varsta de 66 de ani, a incetat din viata, potrivit unui anunt oficial al familiei. In ultimele ore au circulat informatii contradictorii despre moartea sa, dupa ce a fost gasit inconstient la locuinta sa din Malibu, cel mai probabil in urma unui infarct.
“Tom Petty a murit in pace, inconjurat de familie, de membrii trupei si de prieteni”, a anuntat familia.
El a fost dus in stare grava la spital si a fost conectat la aparate, informatiile initiale legate de moartea sa fiind retractate dupa ce Polita din Los Angeles si-a cerut scuze pentru ca ar fi fost transmise date care sugerau ca ar fi incetat din viata.
Initial, Variety si CBS News, anuntasera ca Petty a decedat, pe baza informatiilor furnizate de surse din Politie.
Ulterior, Politia din Los Angeles a scris pe Twitter ca nu detine informatii conform carora Tom Petty ar fi murit si ca orice informatie pe aceasta tema a fost furnizata in mod incorect, cerandu-si scuze pentru orice inconvenient creat.
Petty a devenit celebru in anii ’70 cu trupa sa Tom Petty and the Heartbreakers, care a lansat mai multe melodii de succes – “American Girl”, “Stop Draggin’ My Heart Around”, “Breakdown”, “Listen to Her Heart”.
Trupa a fost inclusa in 2002 in Rock and Roll Hall of Fame.
Petty a avut succes si ca interpret solo, din aceasta perioada fiind cunoscuta piesa “Freefallin'”.
Tom Petty si trupa sa au continuat sa cante impreuna in ultimii 40 de ani, iar ultimul spectacol a avut loc lunea trecuta, in cadrul turneului aniversar al trupei.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …