Mr. Pink rupe tacerea si vorbeste in premiera despre afacerile sale. Foto cu iubitul Monicai Gabor

reportersite
31/07/13 ora:9:03am

mr. pink-monicaIubitul Monicăi, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo, a rupt, în sfârşit, tăcerea şi a mărturisit, printre altele, cum a reuşit să ridice un imperiu de trei miliarde de dolari. Chinezul, care spune că bea în jur de şapte cutii de “Mr. Pink” pe zi, s-a ocupat el însuşi, la vârsta de 12 ani, când a avut prima sa afacere, de vânzarea anumitor produse.

Mai precis, iubitul lui Moni povesteşte că le dădea colegilor, contra cost, bomboane, hârtie şi pixuri. “Familia mea mi-a indus mentalitatea că indiferent de ce vrei să faci în viaţă, poţi să obţii. Dacă îţi cumperi bomboane de şase cenţi, probabil le poţi vinde cu şapte cenţi. Aşa am debutat în afaceri. Nu am obţinut o mulţime de bani, dar am învăţat elementele de bază”, a declarat “Mr. Pink”, vedeta din ultimul număr al revistei Arabian Business, publicaţie în care apar doar milionarii planetei.

mr. pinkÎn perioada în care era plecat la facultate, Poe Qui Ying Wangsuo a făcut bani frumoşi prin cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare la Beijing, investind apoi profiturile în diverse titluri. Astfel că, în timp ce prietenii lui terminau facultatea, Wangsuo spune că era deja pe cale de a deveni una dintre cele mai bogate persoane din ţara lui.

“Sfatul meu este că nu contează cât succes ai, de unde vii, ce culoare ai. Nu trebuie să te gândeşti doar la tine, ci şi la acei oameni din jurul tău, de ce au nevoie pentru a fi fericiţi şi vei reuşi. E important să ai o idee unică, o foaie de parcurs mare şi o viziune clară, să iei măsuri ferme zi de zi, în conformitate cu ţelurile tale. Trebuie să te înconjori şi de o echipă pe care să te poţi baza, în orice moment, deoarece toată lumea are o abilitate diferită, şi cu o bună executare, imposibilul poate fi atins. În cele din urmă, e important să fii mereu sincer, recunoscător şi umil şi nu uita niciodată să dai înapoi ce ai primit, şi mă refer aici la actele de caritate”, a adăugat “Mr. Pink”.

Iubitul lui Moni are 33 de ani şi, potrivit consilierilor lui, brandul său va avea o cifră de afaceri de 30 de miliarde de dolari în următoarea decadă. În plus, fondatorii “Mr. Pink” au deja certitudinea că în prezent sunt în fruntea unui imperiu de 3 miliarde de dolari. Până în prezent, “Mr. Pink” a investit în băuturile energizante 100 de milioane dolari. Wangsuo mărturiseşte că, indiferent de ceea ce se întâmplă în economia mondială, industria băuturilor nu va fi afectată.
Libertatea.ro