Wednesday , October 5 2022

Mr Pink, iubitul Monicai, a cedat marca bauturii sale pentru Europa unui roman

Iubitul Monicăi Gabor, botezat de presă Mr. Pink, după numele băuturii energizante pe bază de gin-seng pe care o comecializează, se pare că a pierdut controlul companiei în Europa. La cârma reprezentanței de pe bătrânul continent se alfă un român.
Marca “Mr. Pink” a fost înregistrată la OSIM la finalul anului trecut pe numele casei de avocatură a fostului avocat al Monicăi Gabor, Ionuț Dojană, cel care a apărat-o în procesul de divorț intentat lui Irinel Columbeanu, informează site-ul nefiltrat.ro.
Brandul “Mr. Pink” se mai găsește și într-un registru al mărcilor din Uniunea Europeană, valabil pe toata suprafața Europei.
“E adevărat, noi deținem în prezent marca, însă vorbim aici de un demers pe linie comercială. Au existat întâlniri între partea americană și un grup de investitori români, pe care îi reprezint. Din păcate, doamna Monica Gabor nu a mai dat nici un semn de viață de când a plecat în Statele Unite, iar discuțiile au stagnat (…) Ar fi trebuit să fie distribuită în lanțul de magazine Mega Image. Noi începuserăm demersurile pentru rebrenduirea acestei băuturi și ne ocupaserăm de analizele chimice obligatorii pentru orice produs care intră în Uniunea Europeană. Am ajuns, practic, la momentul în care ar fi trebuit să semnăm un contract ferm cu americanii, însă discuțiile au stagnat din cauza Monicăi”, a declarat pentru nefiltrat.ro Ionuț Dojană.
De asemenea, au existat zvonuri conform cărora Moni ar fi cedat drepturile asupra mărcii în România în favoarea lui Dojană, contra unui onorariu, însă avocatul nu a dorit să comenteze speculațiile.

Vezi si

Chris Martin, solistul Coldplay, are „o serioasă infecție pulmonară”. Trupa își amână concertele

Trupa britanică Coldplay și-a anulat opt concerte în Brazilia, după ce solistul formației, Chris Martin, …