Sunday , October 2 2022

Motivul socant pentru care nu poate fi ridicat trupul lui Adrian Iovan de la morga. Romanita plange de doua zile

romanita-adrian iovan

Designerul Romanita Iovan, cea care se ocupa in acest moment de funeraliile fostului ei sot, decedat in accidentul aviatic de luni, reclama printre lacrimi incapacitatea autoritatilor de a o ajuta sa-i aduca trupul neinsufletit la Bucuresti.
Accidentul aviatic in care pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara si-au pierdut viata, iar alte cinci cadre medicale au fost ranite, este urmarit parca de un lung sir de blesteme, sau poate doar o proasta gestionare a unei situatii fara precedent.
Fosta sotie a pilotului, designerul de moda Romanita Iovan, a izbucnit in lacrimi in momentul in care a fost intrebata de funeraliile sotului ei.
“Nu se poate asa ceva. Nimeni nu ne-a pus la dispozitie un avion ca sa-l aducem pe Adi la Bucuresti (bufneste in plans). Ma scuzati, am cedat nervos. Sper ca situatia sa se rezolve, si sunt convinsa ca asa se va intampla, ca sa-l ingropam vineri sau sambata la cimitirul Bellu catolic. Pana atunci il vom depune la Scoala de Aviatie…”, a declarat Romanita Iovan, pentru CANCAN.ro.
Potrivit necropsiei, Adrian Iovan a murit din cauza unui soc traumatic, combinat cu soc hipotermic. Legistii au stabilit ca socul traumatic a fost provocat de numeroase fracturi la picioare si coaste.
cancan.ro

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …