Tuesday , October 4 2022

Motivul divortului lui Jojo, dezvaluit de prieteni

După doar trei ani de căsnicie, actriţa de la PRO TV şi fostul bancher au divorţat, se pare, în secret, la notariat.
Potrivit apropiaţilor celor doi, Jojo şi Ionuţ au trecut cu greu peste ultimii doi ani, din cauză că el a stat foarte mult plecat în străinătate, în SUA şi Viena, unde a urmat cursuri de specializare în management.
„În ultima vreme, au avut o relaţie la distanţă. El îşi dorea foarte mult să aibă o funcţie importantă, la o firmă puternică din străinătate. A fost mai mult plecat, pentru că a avut cursuri de specializare. Din păcate, ea nu îşi doreşte să părăsească ţara, îi place foarte mult tot ce face aici”, a povestit pentru Click! un apropiat al cuplului. Deşi au un copil superb împreună, Achim Ionuţ (1 an şi jumătate), relaţia lor a fost greu de întreţinut la sute de kilometri depărtare şi acesta a fost, se pare, motivul care a dus la răcirea sentimentelor.
Vestea divorţului a răsuflat abia ieri pe site-ul wowbiz.ro, care susţine că cei doi s-au despărţit la notar, iar copilul a rămas în custodia vedetei. Jojo şi Ionuţ Grama nu au dorit să ofere informaţii despre separarea lor. Ea a transmis, prin purtătorii de cuvânt de la PRO TV, că nu comentează nimic, la fel a făcut şi Ionuţ. Dar nici unul dintre ei nu a infirmat zvonul că au divorţat.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …