Thursday , February 2 2023

Motivul divorţului dintre Ben Affleck şi Jennifer Garner. Cum arată bona care i-a despărţit

affleck-garner

Christine Ouzounian este tânăra de 28 de ani care până de curând a avut grijă de cei trei copii ai lui Jennifer Garner şi Ben Affleck.
Nu multe femei ar avea curaj să angajeze o dădacă atât de sexy, având în vedere “legendele” despre aventurile amoroase dintre tătici şi bone. Însă Jennifer Garner a primit-o în casa ei pe Christine Ouzounian, iar acum tabloidele din întreaga lume scriu că bona ar fi adevăratul motiv al divorţului dintre ea şi Ben Affleck.
bonaActorul a negat însă, prin intermediul echipei sale de PR, aceste zvonuri, catalogându-le drept mincinoase. În ultimele zile, dădaca sexy a devenit ţinta numărul 1 a paparazzilor. Aceasta a fost surprinsă în Los Angeles într-o ţinută casual, dar foarte scumpă, numai espadrilele Chanel costând 550 de dolari.
Primele zvonuri legate de ruptură dintre Ben & Jen au apărut la începutul lunii iunie, când o sursă din anturajul lui Jennifer Garner şi a lui Ben Affleck le-a dezvăluit celor de la Us Weekly că mariajul lor este în pericol. Potrivit acestei surse, actorul este dependent de muncă şi stilul lui de viaţă nu se mai potriveşte cu cel al lui Jennifer, care preferă să-şi dedice timpul creşterii celor trei copii ai cuplului. Ulterior, taboidele au inclus-o în motivele de divorţ şi pe bona sexy a familiei.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …