Friday , September 30 2022

Motivul conflictului dintre Mutu si Piturca nu e fotbalul, ci o femeie. Afla despre cine e vorba!

mutu

Dupa ce Piturca s-a napustit cu toate fortele asupra lui Adrian Mutu, gasindu-l principalul vinovat pentru prestatiile jenante de la Budapesta, respectiv Amsterdam, a venit, asa cum era de asteptat, si replica fotbalistului lui Ajaccio, care a dat mai multe declaratii interesante pe la diverse posturi de televiziune de sport.
Una din afirmatiile lui Mutu, referitoare la o anumita adversitate continua a lui Piti fata de Adrian, a atras atentia. “Eu cu domnul Piturca am mai avut discutii de-a lungul timpului, dar pentru binele echipei am mers amandoi mai departe. Cred insa ca are ceva cu mine, dupa un episod petrecut in anul 2000. Nu voi spune niciodata despre ce e vorba, dar este un lucru care nu are legatura cu fotbalul”, a spus textual Mutu.
2000 a fost anul de gratie al lui Mutu. Dupa un sezon foarte bun la Dinamo, “Briliantul” s-a transferat la Inter Milano. Bani, faima, un vestiar mustind de nume grele ca Ronaldo sau Bobo Vieri… Toate acestea l-au facut sa creada ca poate avea acces la orice femeie, iar pitesteanul a “atacat” frontal la Victoria Blochina, cea care era inca de atunci amanta lui Victor Piturca, a aflat wowbiz.ro.
Adi nu a tinut cont nici macar de sfatul impresarului sau, Giovani Becali, care i-a spus ferm, chiar daca era certat cu fostul atacant al Stelei, “e femeia omului, nu ne jucam!”,  si a inceput sa o sune insistent pe frumoasa lituanianca. Pentru ca il iubea pe Piti, Vica nu a aplecat nici urechea, nici corpul la vorbele dulci ale “Briliantului”, care s-a infuriat teribil. A urmat o cearta puternica intre cei doi la telefon si se pare ca Victor Piturca era langa Vica, in momentul in care Mutu vorbea in termeni nu tocmai laudativi de Piti.
La vremea respectiva, Piturca, care era antrenorul Stelei, a trecut peste incident, dar nu l-a uitat niciodata.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …