Saturday , December 4 2021

Motivele pentru care s-a despartit Irina Shayk de Bradley Cooper

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după patru ani de relație și se pare că Irina a fost cea care și-a dorit cel mai mult să iasă din această poveste.

Cei doi au împreună o fetiță, copilul fiind, se pare, singurul motiv pentru care mai stăteau împreună, a declarat o sursă din anturajul celor doi. Potrivit acesteia, Irina a fost cea care a hotărât într-un final să pună capăt relației, scrie Entertainment Tonight.

“Recent, Irina a decis că este de ajuns. Nu simțea că Bradley se implică pe cât și-ar fi dorit ea în relație, iar certurile deveniseră insuportabile pentru amândoi”, a mai spus persoana respectivă.

“Sunt oameni foarte diferiți. Unii dintre prietenii lor spun că de fapt ei nu au avut niciodată vreo șansă să se cunoască cu adevărat, în afară de a fi o familie, ceea ce s-a întâmplat foarte repede”, a completat sursa. “Cei doi erau nefericiți de ceva timp. Aproape deciseseră să se despartă cu puțin timp înainte de lansarea “A Star Is Born”, dar au fost sfătuiți să renunțe.”

Când s-a încheiat promovarea filmului, Irina a avut îndoieli și s-a gândit că poate vor putea repara relația, dar lucrurile nu au mers așa cum și-a imaginat.

“Își dorea mai mult de la Bradley, pe toate planurile. Era nefericită”, a mai spus sursa respectivă, potrivit marieclaire.com.

Irina nu este focusată pe celebritate sau faimă, vrea doar să-și protejeze familia. Bradley în schimb este foarte axat pe job, este interesat de fiecare oportunitate profesională. Petreceau mult timp departe unul de altul, a declarat o altă sursă a declarat pentru People.

“Nu și-au cumpărat o casă împreună, nu au mers să cumpere lucruri pentru casa în care locuiau. Era doar casa lui Bradley. Apoi nu a venit nicio cerere în căsătorie după ce s-a născut copilul, deși Irina era sigură că se va întâmpla asta. Fetița lor era singura care-i mai ținea împreună”, notează și Daily Mail, citând surse apropiate.

profm.ro

Vezi si

VIDEO. Ed Sheeran şi Elton John au lansat vineri piesa de Crăciun „Merry Christmas”, favorită la primul loc în topuri

Muzicienii britanici Ed Sheeran şi Elton John au lansat vineri, la ora 10.00, piesa „Merry …