Monday , September 26 2022

Motanul-vedetă Stepan, fugit din calea bombelor din Ucraina, s-a întors acasă

Cel mai popular motan din Ucraina, Stepan, blogger de succes, fugit la începutul războiului din calea bombelor, a revenit din Franța în Ucraina. Motanul a trăit în Franța timp de mai multe luni alături de stăpâna sa, după ce apartamentul lor din Harkov a fost distrus de o rachetă rusească.

Bloggerul vedetă s-a întors acum în Ucraina împreună cu „iubita”, Stephanie, scrie presa din Ucraina.

În acest timp, Stepan a reușit să strângă peste 15.000 de dolari pentru a ajuta mai multe organizații de protecție a animalelor, precum și grădinile zoologice din Nikolaev și Harkov. Într-o postare făcută de stăpâna lui Stepan, Anna, se arată: “Acest lucru este cu adevărat grozav, vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea și sprijinul vostru. Prin urmare, anunțăm o nouă strângere de fonduri pentru nevoile animalelor”.

În imagine, pisica pozează pe fundalul Primăriei din Liov.

Motanul are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter și Instagram, şi, alături de stăpâna sa, a trebuit să fugă de războiul din Ucraina. Stepan a câștigat marele premiu la World Influencers and Bloggers Awards, la Cannes.

În noiembrie 2021, Britney Spears a vorbit despre Stepan într-o postare, cu peste 1,1 milioane de aprecieri. Şi casa de modă italiană Valentino a publicat o reclamă pentru una dintre gențile sale, înfățișându-l pe motanul Stepan.

După bombardamentele violente din Harkov, Stepan și familia sa au evadat în Polonia, iar apoi World Influencers and Bloggers Association i-a ajutat să găsească o casă în Franța. Din luna martie, s-au aflat cu toţii în siguranţă pe Coasta de Azur.

Vezi si

Băncile din Danemarca împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor scăzute din biro­uri

Băncile daneze împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor mai scăzute din …

Leave a Reply

Your email address will not be published.