Sunday , December 4 2022

Monica va dona tot ce va primi la partaj

Monica Columbeanu a transmis presei o scrisoare deschisă în care anunță că vrea să doneze tot ceea ce urmează să i se atribuie în urma procesului de partaj cu soțul ei, Irinel Columbeanu.
Iată conținutul integral al scrisorii Monicăi:
Eu, Monica Gabor, m-am căsătorit cu Irinel Columbeanu în 2006 la varsta de doar optsprezece ani pentru simplul motiv ca eram o tanara indragostita.  Am decis sa avem un copil deoarece am vrut să incununam dragostea ce ne-o purtam, imi doream să fiu o mamă minunată şi să am o familie fericită pentru totdeauna. Din păcate, din cauza unor circumstanţe dincolo de controlul meu, aceste lucruri nu mai sunt posibile.
Acum, dupa cum toata lumea stie, căsnicia mea se incheie din pacate cu un divorţ. Mi-a fost foarte greu sa iau aceasta hotarare, dar nu am avut de ales. Nu mai vreau sa ii mai permit sa ma raneasca. Tot ce vreau acum din ceea ce reprezinta casnicia noastra este copilul meu drag pe care il iubesc mai mult decât propria mea viaţă şi dincolo de orice altceva în această lume. Nu imi pasa de nimic altceva.  Sunt constienta ca motivul pentru care Irinel Columbeanu nu doreste ca fetita  sa imi fie incredintata spre crestere si educare este teama lui maladiva de a ne sustine financiar si totodata de a-mi fi atribuite niste drepturi mai mari avand in vedere ca singurul copil s-ar afla in ingrijirea mea. Fetita noastra va implini in curand cinci ani, dar pana inainte sa afle de intentia mea de  a divorta, Irinel Columbeanu exista doar in acte ca parte din viata ei. Niciodata nu i-a pasat de ea, niciodata nu a vrut sa ii ofere nimic, nici macar putin din timpul lui pretios. Atat de pretios incat timp de cateva luni la rand nici macar nu venea sa o viziteze.
Ca atare, orice bun pe care legislatia Romaniei mi-l va atribui dupa finalizarea procesului de partaj intentionez sa il donez organizatiilor caritabile de stat: orfelinatelor, spitalelor si celor care sprijina oamenii strazii, dar si sa imi platesc datoriile fata de avocatii mei. In mod special, doresc sa donez banii ce reprezinta contravaloarea  Bentley-ului meu dar si  banii pentru care am muncit si pe care Irinel Columbeanu mi i-a luat. Nu vreau să păstrez nimic pentru mine, nici macar un leu.
La final,  vreau sa multumesc tuturor celor care ma sustin, atat jurnalistilor cat si celorlate persoane care imi sunt alaturi, celor care isi fac griji pentru mine. Va doresc tuturor, indiferent cine sunteti, sa aveti familii fericite, sa fiti fericiti in fiecare zi si sa aveti o viata minunata. Toate aceste urari vi le spun din inima, vi le doresc din tot sufletul.
Acestea sunt dorintele mele pentru mine, ţara mea şi pentru viitor.
Cu sinceritate,
Monica Gabor

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …