Wednesday , April 17 2024

Monica Tatoiu s-a retras intr-un orasel din Franta

Pana in urma cu doua luni, nu trecea zi fara sa o gasim pe Monica Tatoiu intr-un studio de televiziune, comentand aproape orice subiect la ordinea zilei. “Cariera” de comentator i s-a intrerupt brusc, chiar in sambata dinaintea Pastelui, cand si-a dat seama ca locul sau nu mai este, pentru o perioada, in Romania. Fara sa dea prea multe explicatii, si-a facut bagajele si a plecat in Franta, unde planuieste sa mai stea cel putin un an.
Din micuta localitate de langa Strasbourg, unde locuieste de la mijlocul lunii aprilie, Monica Tatoiu a raspuns razand la telefon pentru Cancan. “Am aparut prea des la televizor, nu credeti? La un moment dat m-am simtit inutila, asa ca m-am dat la o parte…”, a declarat ea. “Eu iubesc Romania, dar mi-am dat seama ca trebuia sa schimb ceva. Am avut o discutie cu niste oameni de buna calitate, inainte sa plec, care mi-au spus ca “apostolatul” meu la TV e in zadar”, a adaugat ea.
Nu-i e dor de zilele in care isi facea agenda in functie de aparitiile la televizor, iar in Franta e inconjurata de oameni civilizati. “Ma simt bine aici, ca am scapat de energiile negative care planeaza asupra Romaniei. Nu multi isi dau seama despre ce vorbesc, dar eu simt schimbarea in starea de spirit in fiecare moment al existentei mele! Pana la iarna aici o sa stau, o sa mai vin doar pentru scurte perioade de timp in tara, sa mai rezolv una-alta. Astept alegerile…”, incheie ea.

Vezi si

Surpriză: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, ca jurați la MasterChef

PRO TV anunță surpriza pe piața media: jurații sezonului 9 MasterChef România sunt Sorin Bontea, …