Saturday , April 13 2024

Monica Tatoiu l-a dat pe M\ru]\ pe m=na poli]iei

Monica Tatoiu este supărată pe Cătălin Măruţă după ce acesta a încercat să îi facă o farsă şi, în opinia ei, “a încălcat legea” mutându-i maşina din faţa casei.
Monica Tatoiu e foc şi pară pe Măruţă: “Nu îl dau în judecată. În schimb, am chemat poliţia” – Află ce a deranjat-o!
Săptămâna trecută, Cătălin şi echipa lui au încercat să-i facă o farsă Monicăi Tatoiu, însă rezultatul n-a fost cel la care se aşteptau. Acum Monica Tatoiu este supărată pe Cătălin. “M-am trezit din senin fără maşină. Dispăruse din faţa casei. Cătălin Măruţă mi-a mutat maşina fără acordul meu”, a spus Monica Tatoiu pentru ziarul “ring”.
Ea nu a gustat gluma lui Măruţă şi a chemat imediat poliţia la faţa locului. “Echipa emisiunii a intrat pe o stradă unde accesul e interzis, cu excepţia riveranilor. Mai mult, mi-au mutat maşina, care e proprietate privată. Când ţi se ridică maşina pe stradă, un echipaj de poliţie se află la faţa locului şi întocmeşte un proces-verbal. Altfel n-au voie să se atingă de ea. Măruţă a încălcat legea”, a spus Tatoiu. Ea a subliniat că nu îl va acţiona în instanţă pe Cătălin Măruţă, pentru că acesta n-a difuzat farsa: “Nu îl mai dau în judecată. În schimb, am chemat poliţia, care i-a sancţionat şi le-a întocmit tuturor un dosar de contravenţie”.

Vezi si

Primul episod din saga lui Kevin Costner despre Vestul american, în avanpremieră la Cannes

Kevin Costner va prezenta în avanpremieră mondială, în afara competiției, la cea de-a 77-a ediție …

One comment

  1. Are dreptate doamna Tatoiu sunt unele farse facute de -Maruta- sau de altii(Dan Negru etc) cam’ idioate”ca sa nu spun “de om prost”.Daca esti slab cu inima poti da “ortul popii”.Eu nu stiu cui ii plac asemenea tampenii?Daca vrei sa-i faci omului o surpriza :fa-i una frumoasa de care sa-si amintesca cu drag toata viata ,nu una de cosmar!Dar poate sunt oameni carora le plac astfel de “glumite”?