Friday , August 19 2022

Monica nu si-a facut timp sa se intereseze de Irinuca de cand s-a intors in Romania

Moni a venit în ţară joi seara, la ora 19.30, cu o cursă de la Paris. Imediat după aceea a participat la un eveniment monden, vineri a ieşit la cumpărături cu sora ei, Ramona, sâmbătă a mers la Spitalul Cantacuzino, din Capitală, unde se pare că şi-a vizitat o prietenă, iar ieri seară a luat la rând celebrele cafenele din zona Dorobanţi.
Fosta divă de la Izvorani pare să fi uitat că micuţa Irina o aşteaptă cu sufletul la gură, căci n-a mai văzut-o de multă vreme. Nici ieri nu s-a dus să-şi viziteze fetiţa.
A preferat să iasă cu nişte prieteni la un pahar, în mai multe cafenele de fiţe. Cu toate acestea, Moni a declarat într-un interviu acordat pentru Antena 3 că abia aşteaptă să-şi vadă fetiţa.
“De pe 23 Decembrie voi sta cu fiica mea, până în ianuarie. Abia aştept”. Irinel Columbeanu a fost însă extrem de iritat de această declaraţie, în condiţiile în care, până duminică, Moni nu se interesase deloc de fetiţa lor.
“Încă nu ştiu în ce formulă voi petrece Sărbătorile. Am aflat de la televizor că Monica a făcut cumpărături pentru Irina, dar pe mine nu m-a anunţat dacă vine sau nu să o ia. Până acum nu a venit să o vadă şi nu mi-a dat nici măcar un telefon să mă întrebe de ea, dacă e bine sau nu. Eu i-am propus să stea cu Irina de pe 23 decembrie până pe 3 ianuarie, dar nu mi-a zis nimic, nu mi-a răspuns la e-mail. La televizor am văzut că a spus că va petrece Crăciunul cu Irina, dar pe mine nu m-a anunţat nimeni nimic”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!
Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi fosta lui soţie, Monica Gabor, se vor reîntâlni în faţa magistraţilor, în luna februarie a anului viitor.
Amândoi au contestat decizia judecătorilor de la Buftea, de la sfârşitul lunii iunie, privind custodia fiicei lor în vârstă de patru ani.
Magistraţii i-au încredinţat-o pe micuţă miliardarului de la Izvorani, însă Iri nu este de acord cu programul de vizitare stabilit Monicăi, pe care îl consideră prea generos. Monica, de cealaltă parte, speră să câştige custodia micuţei şi să o ia în America.

Vezi si

Giorgio Armani, evacuat din vila sa în urma incendiilor de pădure de pe insula Pantelleria (Sicilia)

Un incendiu de vegetaţie izbucnit pe insula italiană Pantelleria (între Sicilia și Tunisia) a declanşat …