Tuesday , April 23 2024

Monica Iagar o face praf pe Inna, care a cantat in deschiderea FOTE: "In viata mea nu am asistat la o asemenea batjocura adusa olimpismului"

Inna a cantat la deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European, eveniment care a început duminică seară.
Ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc pe arena Liceului cu Program Sportiv “Ion Ţiriac” din Braşov. Inna a fost una dintre artistele care au cantat in deschiderea acestui festival.
Din pacate pentru ascultatori, concertul Innei a fost jalnic. Artista a fost acuzata chiar si de oplimpica Monica Iagar ca falseaza si ca acest show este o “batjocura” adusa olimpismului.
“Ar trebui sa inchidem televizoarele, fratilor .. deschiderea este din alt film, cred ca pe astia de la TVR degeaba i-am trimis pe banii nostri la Jocuri Olimpice .. tocmai o aud pe Inna cum falseaza…. in viata mea nu am asistat la o asemenea batjocura adusa olimpismului …ma dor urechile pe bune ..va scriu si fata asta de la TV vrea a se numi cantareata”, a scris Monica Iagar pe Facebook.
“Opriti-o pe Inna din cantat, va rog din suflet”, a mai scris Monica pe reteaua de socializare.
Monica Iagar este una dintre cele mai bune saritoare romane in inaltime din toate timpurile. Anul sau de gratie a fost 1998, cand a devenit campioana europeana, atat in sala, cat si in aer liber.
wowbiz.ro

Vezi si

FOTO. Celine Dion, despre boala ei teribilă: “Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu”

Celine Dion a pozat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei Vogue Franța. Artista …