Wednesday , November 30 2022

Monica i-a propus lui Michael Bolton sa fie imaginea bauturii Mr. Pink in SUA

Monica Gabor vrea sa faca afaceri cu celebrul cantaret Michael Bolton! Ea i-a propus, recent, sa fie imaginea “Mr.Pink” pe urmatorul an in America, scrie wowbiz.ro
Saptamana trecuta, Michael Bolton a concertat la Bucuresti! Dupa spectacol, cantaretul a fost asaltat de persoane care doreau un autograf de la el, dar si de VIP-uri autohtone, printre care si Monica Gabor.
Initial, fosta sotie a lui Columbeanu a vrut sa faca doar o poza cu el, insa, dupa un schimb de cuvinte, ea a indraznit sa-i faca o propunere de afaceri! Surse apropiate divei sustin ca aceasta i-ar fi spus ca il doreste ca imagine “Mr. Pink” si l-a intrebat care ar fi pasii care ar trebui urmati pentru a se putea incheia un contract avantajos de ambele parti!
Bolton s-a aratat incantat de propunerea romancei si, chiar in zilele urmatoare, managerului sau, care a mai ramas pentru o perioada la Bucuresti, se va intalni cu Monica Gabor si va discuta detaliile afacerii. Daca ii va conveni termeni, este aproape sigur ca vestitul artist va fi urmatorul promotor al bauturii energizante in America!

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …