Monday , September 26 2022

Monica despre Irinel: "Mi-e mila de el! Daca nu mai are bani, o sa o cresc eu pe Irina fara pretentii din partea lui"

monica-Irina

Cu toate că Moni a renunţat până şi la procesul pentru încredinţarea custodiei, doar pentru ca micuţa să nu mai fie terorizată, fostul său soţ Irinel Columbeanu continuă să şocheze prin acţiunile sale.
Ieri, în urma unei decizii definitive date de magistraţi, omul de afaceri a obţinut executarea silită a fostei sale soţii, după ce a cerut ca aceasta să-i plătească o datorie de 17.000 de lei, reprezentând pensia alimentară restantă pentru Irina.
“În primul rând, această acţiune a lui nu face decât să-mi fie şi mai mare milă de el. Dacă nu dispune de posibilităţi financiare, o să o cresc eu pe Irina, fără nici un ajutor din partea lui. Concluzia este că el are nevoie de ajutorul meu. Trebuia să spună de la început, nu să se prefacă. Sunt dispusă să fac totul pentru fetiţa mea. Am renunţat la toate procesele pentru Irina, pentru a nu mai fi terorizată, pentru că ştiu cât de rău îi faci unui copil cu aceste acţiuni. M-am oferit eu să-i plătesc şcoala sau tot ce ţine de educaţia ei, iar el m-a refuzat. Chiar nu înţeleg ce vrea”, a declarat Monica Gabor pentru Libertatea.
Nu i-a dat fetita sa mearga sa-si vada bunicii, la Bacau
Monica Gabor a fost, weekendultrecut, la Bacău, pentru a-şi vedea părinţii. Aceştia au fost însă foarte dezamăgiţi şi chiar au plâns când Moni a apărut singură, fără fetiţa sa, aşa cum le promisese.
Modelul arată cu degetul spre Irinel Columbeanu, care nu a lăsat- o să-şi petreacă weekendul cu micuţa, deşi îi promisese, întrucât nu avea drept de vizită.
Mămica unui copil de la grădiniţa la care a mers iniţial Irina a dezvăluit pentru Libertatea că Monica ar fi plătit pe loc, după divorţ, 10.000 de lei, reprezentând un avans pentru Irina.
“Mă aflam, întâmplător, acolo când Monica a scos pe loc din geantă şi a plătit grădiniţa pentru Irina. Am fost apoi surprinsă când fetiţa a fost mutată în altă parte de tatăl ei, deşi acolo dispunea de condiţii foarte bune”, a mai spus sursa citată.

Vezi si

Cei mai sexy bărbați din lume, în opinia lui Brad Pitt

Brad Pitt, într-o nostimă discuție pe care a avut-o cu cei de la „Vogue”, a …