Monica Columbeanu si-a schimbat look-ul in SUA, la salonul Anastasiei Soare

reportersite
17 februarie 2011, 8:03

Monica, dupa transformare, are un aer mai senzual si mai sofisticat (foto: cancan.ro)

Schimbarea s-a produs in salonul Anastasia Beverly Hills din SUA. Sotia lui Irinel a intrat pe mainile Anastasiei Soare, „Regina Sprancenelor”, care i-a creat pur si simplu o noua fata.

Anastasia a povestit pentru cancan.ro:  „Dupa cum stim cu totii, Monica este o tanara foarte atragatoare, cu o frumusete naturala si tinuta deosebite. Acum cateva luni, ea a venit in Salonul Anastasia din Beverly Hills. Mi-a marturisit ca ar dori sa-si faca sprancenele si cocheteaza cu ideea de a-si schimba „foarte putin”, citez, coafura. In primul rand am rugat-o sa-si lase sprancenele sa creasca, iar dupa o perioada de cateva luni Monica a fost gata de schimbare. Imi plac sprancenele ei, care acum sunt cu un rand mai groase, si pentru a scoate in evidenta ochii mari si frumosi ai Monicai am decolorat foarte putin sprancenele.”

„Parul a fost taiat putin in trepte si filat, mai ales in jurul fetei. Astfel s-a creat o perfecta balanta cu proportia fetei si am obtinut mai mult volum. Nu am cuvinte suficiente sa o complimentez pe Monica: arata ca un star de cinema! Este o versiune a Angelinei Jolie, as putea spune”, a mai declarat Anastasia Soare.