Thursday , February 22 2024

Monica a venit din SUA cu un ceas cu briliante in valoare de 25.000 $

foto: cancan.ro
Revenitadin SUA, acolo unde, potrivit declaratiilor sale, s-a dus sa faca bani pentru a-si intretine fiica, Moni Columbeanu s-a afisat cu o bijuterie impresionanta: un ceas deosebit, a carui valoare de catalog este de peste 25.000 de dolari americani. Accesoriul de serie limitata costa aproape cat o garsoniera la marginea Bucurestiului.
Cea care zilele trecute declara ca a fost impinsa de foame sa plece peste Ocean, ca sa castige un ban cinstit, nu s-a sfiit sa-si etaleze ceasul scump chiar la sosirea pe aeroport.
Irinel Columbeanu, audiat cinci ore la Parchet
Irinel Columbeanu a petrecut ieri mai bine de cinci ore in biroul unui procuror. Milionarul de la Izvorani a explicat cum a avut loc executarea silita in urma careia a ramas fara fiica lui si de ce se considera prejudiciat.
Magnatul i-a reclamat pe executorul judecatoresc Carmen Popa, pe avocatii Monicai si pe lacatusul care a spart yala de la poarta vilei. Imaginea lui a fost prejudiciata “in urma executarii coordonate prin telefon”, iar el a fost perceput ca “Maleficul de la Izvorani”, a spus omul de afaceri. (sursa: cancan.ro)

Vezi si

O nouă ecranizare a celebrului ”Diavolul se îmbracă de la Prada”. Va fi un musical cu Vanessa Williams

„Diavolul se îmbracă de la Prada” (titlu original: The Devil Wears Prada) este un film …

One comment

  1. Avocatul ei a spus clar ca are un contract de considerat, dar nu este nici pentru imbracaminte si nici pentru cosmetice. Daca este pentru ceasuri de lux? Poate ca Monica da un “clue” despre compania pentru care o sa lucreze, dar prostii nu pricep decat ….cat ii duce pe ei mintea!