Sunday , March 3 2024

Moni Columbeanu se afiseaza in LA cu moştenitorul MTV

Moni Columbeanu se simte ca peştele în apă la Los Angeles. Ea este nelipsită de la evenimentele mondene, unde are şi un însoţitor tânăr şi putred de bogat.
De câteva săptămâni, Monica Columbeanu a plecat în SUA, la Los Angeles, iar viaţa de acolo îi place atât de mult încât tânăra soţie a omului de afaceri Irinel Columbeanu a declarat că este tentată să se mute definitiv.
Potrivit Cancan, motivul pentru care Monica Columbeanu s-ar muta definitiv în Statele Unite poartă numele Brandon Korff, tânărul moştenitor al familiei Redstone, posesoarea unui imperiu media de câteva miliarde de dolari.
Mai precis, Brandon Korff este nepotul lui Sumner Redstone, proprietarul Viacom, aflat în spatele companiilor Walt Disney, Time Warner şi News Corporation, al corporaţiei media CBS, al reţelelor MTV şi VH1 şi al companiilor de producţie şi distribuţie de film Paramount şi Dream Works.
Potrivit sursei citate, la evenimentele mondene de la care a devenit nelipsită, în ciuda timpului scurt petrecut la Los Angeles, Monica apare însoţită de Brandon Korff, faţă de care are un comportament mai mult decât familiar.
Moni Columbeanu a plecat în SUA după ce a semnat un contract cu prestigioasa agenţie Elite Models. Ea şi-a achiziţionat deja un apartament la Los Angeles.

Vezi si

VIDEO. Activiști PETA au întrerupt prezentarea Victoriei Beckham la Paris Fashion Week

Activişti ai grupului pentru drepturile animalelor PETA au perturbat, vineri, prezentarea de modă a Victoriei …