Moment neașteptat în timpul unui concert de Ziua Femeii. Răbufnirea lui Ștefan Bănică jr: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”

reportersite
09 martie 2019, 12:38

Reacțiile critice la adresa actualei guvernări se înmulțesc pe scenele din România.

La spectacolul susținut aseară de Ştefan Bănică jr., în Bucureşti, dedicat zilei de 8 Martie, artistul a spus, înainte de una dintre piesele sale: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”, potrivit realitatea.net. Gestul său a fost aplaudat îndelung de către cei aflaţi în sală.

Momentul a fost menționat și de un alt participant la concert.

„La cate lucruri grave s-au petrecut astazi in Romania mi-a fost rusine sa dau check in la Circ, la concertul lui Stefan Banica. A existat insa un moment care s-a ridicat la nivelul gravitatii a ceea ce se intampla in societate: Banica, de regula foarte neutru pe scena, a izbucnit in fata spectatorilor: “Nu am avut in ultima suta de ani guvern mai incapabil decat acesta”. Aplauzele prelungite ale intregii sali m-au uns pe suflet”, a scris pe Facebook Daniel Klinger.

Zilele trecute, la finalul unui spectacol de teatru ținut la Cluj-Napoca, actorul Marius Manole a vorbit despre „Guvernul de analfabeți și de incompetenți”, iar lumea din sală l-a aplaudat, în picioare.