Friday , June 21 2024

MOMENT JENANT: Vezi carei celebritati i-a plesnit rochia pe fund la Gala Emmy!

Actriţa columbiană Sofia Vergara a fost una dintre apariţiile de senzaţie la gala Premiilor Emmy, ea purtând o rochie lungă, de culoare albastru-verzui, semnata de celebrul Zuhair Murad. Vedeta din serialul Modern Family a fost însă victima unui incident, ce s-ar fi putut transforma într-un dezastru pentru imaginea sa.
Rochia pe care a purtat-o Sofia Vergara i-a jucat feste acesteia, plesnind în zona posteriorului cu 20 de minute înainte ca actriţa să urce pe scenă pentru a primi, alături de coolegii ei din Modern Family, premiul pentru cel mai bun serial de comedie, scrie Daily Mail.
Actriţa nu s-a ferit să posteze fotografii cu incidentul nefericit, amuzându-se chiar pe această temă.
“Cu 20 de minute înainte ca Modern Family să câştige!! Incident cu rochia!! Mulţumesc echipei mele!! Îmi iubesc viaţa”, a scris actriţa pe contul de Twitter, pe care a postat mai multe fotografii din timpul pregătirii pentru gala de duminică seară şi de după decernarea premiilor.
Producţia ABC “Modern Family”, care prezintă vieţile haotice ale trei cupluri înrudite între ele şi ale copiilor lor, nominalizată în 14 categorii Emmy, a mai câştigat anul acesta premiile pentru interpretare secundară (Eric Stonestreet, repectiv Julie Bowen), dar şi cel pentru regie (Steven Levitan).

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …