Wednesday , May 22 2024

Miss Mexic a fost aleasă Miss Universe 2010

.
Reprezentanta Mexicului, Jimena Navarrete, în vârstă de 22 de ani, a fost încoronată noua Miss Universe, luni, la Las Vegas, infirmând toate pronosticurile care anticipau o victorie a unei reprezentante din Irlanda, Venezuela sau SUA, informează AFP.
Podiumul a fost completat, în ordine, de Miss Jamaica – Yendi Phillipps, Miss Australia – Jesinta Campbell, Miss Ucraina – Anna Poslavska şi Miss Filipine – Venus Raj.
Originară din Guadalajara, noua regină a frumuseţii, manechin profesionist de la vârsta de 15 ani, purtând o rochie de seară de culoare roşie, a declarat că doreşte să studieze gastronomia. Însă, în următorul an, Jimena Navarrete va trebui să îşi consacre tot timpul, în calitate de Miss Universe, altor cauze, precum lupta împotriva maladiei SIDA şi a cancerului mamar. Jimena Navarrete a primit, totodată, o bursă de studii pe un an la New York Film Academy, dar şi numeroase perechi de pantofi şi produse cosmetice.
Aceasta este pentru a doua oară când o reprezentantă a Mexicului câştigă titlul de Miss Universe, după victoria Lupitei Jones, în 1991.
Jimena Navarrete îi succede reprezentantei Venezuelei, Stefania Fernandez, care a fost desemnată Miss Universe 2009, la vârsta de 19 ani.
Anul trecut, după o pauză de 11 ani, România a avut o reprezentantă la Miss Universe, pe Bianca Elena Constantin, însă aceasta nu s-a calificat în primele 15 locuri.
Anul acesta, reprezentanta României a fost Oana Paveluc, care nu a reuşit să se califice în finala concursului din Las Vegas.
Concursul a fost difuzat de postul de televiziune NBC şi a fost transmis în 125 de ţări.
Miss Universe este un concurs de frumuseţe anual, organizat de Miss Universe Organization, firmă deţinută de Donald Trump din 1996, şi în parteneriat cu NBC, din 2003, când postul TV a câştigat drepturile de difuzare. Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oară pe posturile de televiziune în anul 1955 şi a devenit unul dintre cele mai populare şi mediatizate competiţii de frumuseţe din lume.
Ţările care au obţinut cele mai multe titluri Miss Universe sunt Statele Unite ale Americii (şapte victorii), Venezuela (şase victorii) şi Porto Rico (cinci victorii).
Cea de-a 59-a ediţie a concursului de frumuseţe a avut loc la Mandalay Bay Events Center din Mandalay Bay Resort and Casino, Las Vegas, Nevada. Gala a fost prezentată de Bret Michaels şi Natalie Morales.

Vezi si

Actorul Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump în „The Apprentice”, 8 minute de ovații la Cannes (VIDEO)

Sebastian Stan joacă rolul principal în “The Apprentice”, film care analizează viața lui Donald Trump …