Tuesday , April 16 2024

Mirela Boureanu Vaida, inlocuita de Andreea Mantea la "Mireasa pentru fiul meu"

mirela vaida

Mirela Boureanu Vaida a fost timp de patru sezoane prezentatoarea celei mai îndrăgite emisiuni matrimoniale “Mireasă pentru fiul meu”. Pentru că în momentul de faţă sarcina nu îi mai permite să mai vină la job, prezentatoarea TV a trebuit să predea ştafeta altei colege. Şi cum totul în Antenă este sub strica supraveghere şi a lui Dan Capatos, acesta deja a aflat cine o va înlocui pe Mirela Boureanu Vaida.
Fie că a fost dimineaţă, prânz sau seară, Mirela Boureanu Vaida a făcut senzaţie de la începutul primei sale emisii şi până când va intra în concediu maternal. Acest lucru se datorează şi telespectatorilor care au îndrăgit-o foarte mult şi care şi-au dorit să o vadă mereu tot pe ea.
Însă, odată ce va intra în concediu maternal, Mireal Boureanu Vaida va trebui să înmâneze ştafeta unei alte colege, care să prezinte la fel de bine emisiunea care a consacrat-o.
Cum de obicei veştile circulă repede şi mai ales, cum Dan Capatos este la curent cu tot ce se întâmplă prin trustul Intact, el a anunţat în propria emisiunea, “Un Show Păcătos”, că Mirela Boureanu Vaida va fi înlocuită de către Andreea Mantea, care şi ea este însărcinată, scrie a1.ro.
 

Vezi si

Surpriză: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, ca jurați la MasterChef

PRO TV anunță surpriza pe piața media: jurații sezonului 9 MasterChef România sunt Sorin Bontea, …