Saturday , June 15 2024

Mircea Radu va fi realizator de emisiuni la Departamentul Minorităţi din TVR

Mircea Radu va fi realizator de emisiuni în cadrul Direcţiei Editoriale, Departament Minorităţi, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi, el fiind declarat admis la un concurs organizat miercuri de Televiziunea Publică, a declarat pentru MEDIAFAX Cătălin Sava, coordonator Departamentul Minorităţi.
Potrivit unui anunţ postat pe site-ul TVR, “în urma concursului care a avut loc în data de 11.08.2010, pentru ocuparea unui post de realizator emisiuni «rtv» din cadrul Direcţiei Editoriale, Departament Minorităţi, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi, a fost declarat admis Radu Mircea Aurelian”.
Cătălin Sava a confirmat pentru MEDIAFAX că persoana cu numele Radu Mircea Aurelian este realizatorul de televiziune Mircea Radu, cunoscut mai ales datorită show-ului “Din Dragoste”.
Eventualele contestaţii la concursul organizat de TVR se pot depune până vineri, 13 august, ora 15.00, la Registratura SRTv, în atenţia Departamentului Resurse Umane.
Departamentul Minorităţi din TVR cuprinde Secţia emisiuni în limba maghiară, Secţia emisiuni în limba germană şi Secţia emisiuni pentru alte minorităţi. Astfel, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi se ocupă de cele 18 minorităţi recunoscute în Parlamentul României, în afară de minorităţile maghiară şi germană. În mod concret, Mircea Radu va realiza emisiuni despre romi, ucraineni, ruşi/lipoveni, turci, tătari, sârbi, evrei etc.
Televiziunea Română a anunţat, în data de 13 iulie, scoaterea la concurs a unui post de realizator emisiuni RTV – Departamentul Minorităţi, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi.
Responsabilităţile postului ocupat de Mircea Radu sunt realizarea de emisiuni şi programe complexe.
Condiţiile de participare la concurs au fost: studii universitare de licenţă sau echivalente; experienţă în muncă minim 5 ani; experienţă în domeniul jurnalism TV minim 3 ani; cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională; cultură generală; cunoştinţe de jurnalism; cunoaşterea principiilor de funcţionare a aparaturii specifice televiziunii; cunoaşterea regulilor de montaj; buna cunoaştere a limbii române; cunoştinţe operare PC; cunoaşterea legislaţiei în domeniul audiovizualului.
Probele de concurs au fost: probă scrisă (eliminatorie) şi interviu.
Mircea Radu s-a născut pe 15 noiembrie 1968. A debutat în televiziune la TVR. Ulterior, timp de nouă ani, până în 2009, a prezentat emisiunea “Din Dragoste” la Antena 1. După ce emisiunea a fost scoasă din grila Antenei 1, Mircea Radu a avut mai multe proiecte în domeniul fotografiei.

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: