Thursday , June 20 2024

Mircea Badea, urare BIZARĂ pentru Dan Voiculescu, de ziua lui: "Vom fi curand impreuna. Intr-un fel sau altul"

voiculescu acoliti

Dan Voiculescu împlineşte, joi, 68 de ani şi îşi serbează ziua de naştere în spatele gratiilor. Dacă vizitele la închisoare sunt permise exclusiv membrilor familiei, foştii săi colaboratori din trustul Intact i-au urat “La mulţi ani!” pe reţelele de socializare. Printre ei s-a numărat şi Mircea Badea, care a avut însă un mesaj interpretabil.
Mircea Badea i-a transmis o urare bizară lui Dan Voiculescu, de ziua omului de afaceri, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA. “Astazi e ziua lui Dan Voiculescu. Ii transmitem ca niciunul dintre cei din fotografie nu lasa camarazi in urma! Vom fi curand impreuna! Intr-un fel sau altul”, a scris Mircea Badea pe Facebook, postarea sa fiind redistribuită şi de Mihai Gâdea.
Alături de mesaj, realizatorul TV a postat şi o fotografie mai veche în care apare alături de Dan Voiculescu, Mihai Gâdea şi Adrian Ursu. Toţi patru au pozat cu câte o pereche de ochelari de soare fără o lentilă, ca ironie după ce Voiculescu rămăsese fără o lentilă chiar la sosirea la tribunal pentru un termen în dosarul ICA.
 

Vezi si

VIDEO. Complexul megalitic Stonehenge din Marea Britanie, stropit cu vopsea portocalie de activişti pentru mediu

Activişti pentru mediu au împroşcat miercuri cu vopsea complexul Stonehenge din Marea Britanie, iar potrivit …