Wednesday , November 30 2022

Mircea Badea si Carmen Bruma au ales numele pentru baietelul lor

carmen-bruma

Carmen Brumă şi Mircea Badea se apropie cu paşi repezi de momentul în care vor deveni părinţi şi au reuşit să găsească un nume real pentru bebeluşul lor, la care s-au referit pe toată perioada sarcinii cu apelativul “Vasilică 2014”.
Băieţelul lui Carmen Brumă şi al lui Mircea Badea a scăpat de porecla “Vasilică 2014”. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a reuşit în sfârşit să reducă lista posibilelor nume la patru, din care ulterior va alege varianta finală.
“Numele de Vasilică 2014 vine din primul trimestru de sarcină, atunci când mă simţeam rău, aveam greţuri, iar tatăl lui l-a ameninţat că îl va numi Vasilică 2014, dacă nu e cuminte. Mie, ca nume, mi-ar plăcea Vlad, Tudor şi trebuie să mă decid între Alexandru sau Mihai pentru locul trei”, a declarat Carmen Brumă, la Kanal D.
“Sper să ia ochii verzi de la tatăl lui. Deocamdată e de ajuns. Poate şi simtul umorului de la el”, a mai spus frumoasa prezentatoare, care a dezvăluit că s-a îngrăşat 8,6 kilograme în timpul sarcinii, limita maximă pe care şi-a fixat-o la început fiind de 12 kilograme.
Despre bebeluş, Brumă a spus că “la naştere este estimat să aibă 3,2 kilograme”.
 
 

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …