Thursday , November 30 2023

Ministerul de Interne, reactie simpatica despre identitatea membrilor trupei Carla's Dreams

carla's dreams1

Dupa reactia amuzanta despre buletinul pierdut al lui Smiley, Ministerul de Interne a transmis, miercuri, pe o retea de socializare ca nu poate confirma identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams.
“Am fost intrebati daca putem sa confirmam identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams din fotografiile recent aparute in spatiul virtual.
Va spunem ca informatiile referitoare la o persoana (nume, imagine, adresa, informatii bancare, informatii medicale etc.) sunt date cu caracter personal, iar in Romania legea protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a tuturor persoanelor”, a transmis Ministerul de Interne pe Facebook.
Reprezentantii MAI au adaugat ca artistii au intrat in Romania cu documente valabile si au incheiat mesajul facand referire la cea mai recenta melodie a trupei Carla’s Dreams, “Imperfect”.
“Totodata, va asiguram ca membrii trupei Carla’s Dreams au intrat in Romania pe baza unor documente valabile…deci au identitate. Cu identitatea cunoscuta perfect sau#imperfect…bucurati-va de muzica lor!”, se incheie mesajul de pe Facebook.
Recent, artistii trupei Carla’s Dreams au intrat in atentia presei dupa ce in timpul unui interviu din Rusia au sustinut ca ei nu canta in moldoveneasca, ci in limba romana. Tabloidele rusesti au publicat fotografii cu membrii formatiei, fara machiajul cu care ii cunoastem cu totii, dezvaluindu-le identitatea, desi presa din Romania si din R. Moldova a ales la unison sa ii protejeze.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …