Tuesday , September 27 2022

Milla Jovovich a nascut. Actrita a alergat zilnic 9 kilometri, chiar si in ultimele luni de sarcina

milla jovovich

Modelul si actrita Milla Jovovich a nascut, miercuri dimineata, a doilea copil. Milla este casatorita cu Paul W.S. Anderson, cu care mai are un copil.
Faptul ca vedeta din “Resident Evil” a nascut o fetita a fost confirmat de un purtator de cuvant al actritei pentru E! News. Potrivit acestuia, numele bebelusului este Dashiel Eden, informeaza ContactMusic.
Jovovich, in varsta de 39 de ani, si Anderson, regizor, mai au impreuna o fata, Ever, in varsta de sapte ani.
In perioada sarcinii, chiar si in ultimele luni, Milla nu a neglijat mersul la sala, alergand zilnic cate noua kilometri. Actrita a postat la un moment dat pe Facebook faptul ca e foarte fericita ca a luat in greutate mai putin decat la prima sarcina.
De ce toate aceste eforturi? In august vor incepe filmarile la ultima parte din franciza “Resident Evil”, “The Final Chapter”, in care Jovovich joaca.
Inainte de acest film, actrita va putea fi insa vazuta in thrillerul “Survivor”, care se lanseaza in 10 iulie, unde va juca alaturi de Pierce Brosnan si Emma Thompson.

Vezi si

Robin Wright, actrița din „House Of Cards”, divorțează și de al treilea soț, directorul casei de modă Yves Saint Laurent

După patru ani de mariaj, actrița americană Robin Wright s-a separat de directorul casei de …